37m 4 hari

Hai sume sekadar nak bcerite....harini kdungan kite dh msuk 37 mggu 4 hari...risau plak pg checkup td..misi nye dh kalut...awak ni takdak turun tanda2 nak bsalin lg ke..sy ank first....xtaw..nak ckp cmne...mmg xdk turun tanda2 pun lg..sakit kt ari2 tu ad la sikit...mngeras jarang2...cume mlm je mcm xslese nk tido..rsa berat dh bawah perut..hmm.boleh shre pengalaman contraction atau tanda bsalin.?

1 Trả lời

mcm tmpt sy misi tak kalut klu kndungan baru 37w gitu..dorg kalut klu dh lebih hari. mcm sy la..ank sulung overdue..lngsg tak sakit apa..misi duk suruh2 pi PAC check pdhl heartbeat bby ok je. alhamdulillah slmt bsalin 41w, 3x induce bby still xnk keluar and lastly emergency czer poor progress.