sakit bahagian sebelah punggung

Hai smue, nk tnye.. normal ke seorng ibu hamil sakit bahagian sebelah punggung.. smpai satu tahap, nk bangun pon xbleh.. apetah lg nk berjalan.. Kesan dari perkembngn baby dalam perut ke? Ade x spe2 yg penah alami mcm ni.

2 Các câu trả lời

Saya pun sakit2..nak duduk lama x leh..nak baring lama pun x leh..last2 saya pi berurut..baru ok..rasa ringan je badan..nak berkalih badan time tido n duduk pun ok dah..x macam sblm urut tu..alhamdulillah

Saya pernah masa pregnant anak pertama... Kalau duduk, baring pon sakit... Nak bangun lagi sakit... Time berjalan okey... Taktahu apa masalah... Tapi lepas bersalin okey jaa...