Muntah Kerap & Badan Cpt Letih

Hai smua...sy mengandung anak 1st dan skrg bru 8 week...alhamdulillah sy bntg pelamin☺️... Tp 2 mggu ni sy mkn je mnth mkn je mnth...smpaikan sy dh rsa bdn sy xbertenaga..dh rsa lembik sgt2...hari2 sy skrg mmg byk baring ja..ada apa2 cadangan ke untk sy kurangkan muntah...share la pengalaman ibu2 mcm mna atasi mual, loya muntah smua tu...tq ibu2 smua...???

5 Các câu trả lời

Saya pun camtu, cepat penat&x de selera makan..selalu minum air milo, mkn buah,mkn gula2 angin aje😅