Kencing manis dari sebelum hamil

Hai smua,boleh x share pengalaman mommies yg ada kencing manis dari sebelum hamil hingga melahirkan x? Ada pngalaman warded sbb tggi gula ke, ada effect kat bby x? Sekarang down sikit sebab nk warded harini.doakan saya ye mommies smua🥺 #bantusharing #seriusnanya #firstbaby

2 Các câu trả lời

sy ad kencing manis kandungan kedua sy gugur n kna tahan wad terus dpt insulin n ubat, skrg kandungan y ke3 alhamdulillah gula terkawal, y sblum nie tk nmpk baby.. y nie 7week da nmpk baby n heartbeat.. lega sikit utk kencing manis sgt² perlu jga dgn baik, klu tk nnt ank blh ad mslh dlm kandungan, kwn sy dia tk jga gula dlm bdn.. mkn je ap y dia nk, insulin pun kdg cucuk kdg tk.. ank pertma minggal, ank kedua jantung 😔

ya.saya masukkan wad Sebelum tarikh bersalin iaitu 25.5.2020 and akhirnya saya lakukan creze and anak saya lahir pd 26.5.2020 iaitu saya masuk wad pd ari raya thn ni