Susu apa bagus

hai sy nk tnya susu apa yg bgus untuk ank cirit ... #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Hai. Setahu saya kena rawat cirit birit anak dulu mommy. Sebab pernah anak saya kena cirit birit. Saya pergi pediatric sebab risau sangat berhari² anak kena cirit. Sehari 5 kali atau lebih dia akan berak. Mommy bawa jumpa doc ya.

2y trước

masa awak pergi klinik xde minta doctor advise ke susu apa yg sesuai utk baby awak. mcm sy masa baby cirit birit sy bawak g klinik then sy direct tanya doctor susu apa yg sesuai dgn baby sy. doctor yg advise susu tu

bawa ke klinik dulu..cirit birit perlu dirawat..

2y trước

dh pergi klinik tq ya mommy

pergi klinik