Adakah pregnant test accurate?

Hai smua saya nk tye..if pregnant test kabur pregnant ke?saya Bru bhnti pil perancg nk dkt sebulan.Saya fikir mgkin hormon xnk berharap😢.Share smua..tq😍😍#bantusharing #ingintahu #pleasehelp

Adakah pregnant test accurate?
3 Các câu trả lời

Ya sis, kalau kabur pun dikira pregnant. Kabur tu tanda kandungan masih baru. 2 line bermakna hormon HCG dah pun dikesan dlm tubuh sis. Sis boleh ke klinik untuk kepastian tentang kehamilan puan dan untuk tahu dah berapa minggu.

2y trước

sama².. Sy pun first time mengandung juga. Tapi dah second trimester. Mana ibu baru mengandung tu. Apa sy tahu, sy share ilmu. Mengandung lelagi first time memg kena banyak baca dan bertanya. Sebb kalau tak, tak tahu. Baguss ada app ni. Membantu sgt

mostly pregnancy accurate. macam saya , saya pakai yang strip punya, sensitivity 10mIu/ml. lagi kecik nombor sensitivity, lagi accurate pregnancy test tu . tak kisah samada strip, cassette atau jenis lain

2y trước

Takla.. Kabur tu sebab masih baru lagi sis

Tahniah sis ada tu. Sy punya lg kabur sbb sy cek 4hari sebelum haid. Test cb digital pun naik 1-2 . Sis dh lewat berap hari?

2y trước

Ye sis InshaaAllah ada tu. Sbb 1st pregnant sy pun 2-3 kira dh 4-5weeks cmtu 😊 Tahniah