Opk result

Hai smua. Minta pndapat sb sy 1st time guna opk. Result opk sy kat bwh 10hb tu +ve kan. Tp time tu demam so mmg x bersama. Maaf gmba agak kotor sb dmm sy mmg x consume air mineral bnyak Tp pda 11hb tu sy test nmpk +ve juga. Confuse lah 🤔 hri mana ptut nye bersama? Sb 12hb mmg dh pudar - ve cume xada dlm gmba. Tq yg komen 💕

Opk result
1 Trả lời

Bila opk terang dua2 line teruskan bersama 3 hari berturut..in sha Allah ade rezQi sis

4y trước

Tq info 💕