Bersama dgn suami

Hai sis semua..nk tny laa..harini genap sy 5 bln..bpe bln blh sy bersama dgn suami..sy sjak mngandung xpnh bersama pun..ni ble nk bersama jd tkt..pada pndpt sis2 semua, bpe bln kndungan blh bersama dgn suami..

33 Các câu trả lời

Saya pon same.. Takot

Sy awal awal lg dah bersama. Nurse pon bagi tak bahaya pon. Cuma kena berhati hati. Jgn kasar kasar

bila rasa nak. On ja sis. tapi sjk pregnt ni sy kurang berminat pulak nak bersama. Suami pun fhm..

5y trước

jd kita masih normal lg ni. hahahha