Bersama dgn suami

Hai sis semua..nk tny laa..harini genap sy 5 bln..bpe bln blh sy bersama dgn suami..sy sjak mngandung xpnh bersama pun..ni ble nk bersama jd tkt..pada pndpt sis2 semua, bpe bln kndungan blh bersama dgn suami..

33 Các câu trả lời

Kalau tanya doktor blh je sis tp jangan lasak sangat cam tunggang kuda ye , kesian baby tu 😅 . Kesian juga hus lama2 puasa .

Sy dari 1st trimester bersama hsband. Tp tak kerap lah. 2/3 minggu skali cmtu je lah 😂 even tak jadi apa2 but still berjaga2

Bila2 nak bersama pun boleh..sy dan suami xkire masa..bila rasa nak on tuh on aje..cuma jgn kasar2..slow2 je

sy selang 1 hri sentiase bersama suami. skang dh 30weeks.xde rasa apa2 n suami pn suke. tp jgn lah gaNs2.

Boleh sis tapi slow sikit sebab nanti masa dekat salin pun kena bersama baru baby keluar senang....

Blh bersama .. tkda masalah .. yg penting jgn ganas Dan pilih posisi yg sis Rasa selesa

Bila bila pun takda mslah,cuma yg jgn la ganaih sgt atau memg doc Tak bgi tu x boleh la

Saya awal2 pun da bsama mmg xde masalah skrg da 37w pn masih lagi bole bersama.

blh je sis tp xleh gns2 je .. cuma tak xgalakkan kalau kndungn 3 bulan ke bwh

Tiada mslh sis..kecuali sis ade pendarahan or kedudukan uri dibawah...