Barangan Baby

Hai. Siapa sini dah 5 bulan pregnant? Ada yang dah beli barang baby ke? Boleh tau tak, uolls beli apa yang penting dahulu? #firstbaby

56 Các câu trả lời

Dah masuk bulan ke 7. Baru beli katil and tilam baby. 😂 PKP buat kita takde mood nak beli brg. Tak puas beli online je. Hope PKP end soon.

Blm beli start hujung bulan bru nak beli kperluan mama sikit.. 😅 tkut lupa utk mama. Baru 19week preggy.. utk baby tggu 6mnth bru start bli

Sy 5 bulan dah beli brg baby online je kat shoppe skrg dah 22 week 1 hari alhamdulillah semua dah settle tggl beli ubat untuk berpantang je

Kalau saya beli yang perlu dilebihkan ja dulu.. macam minyak buang angin, tisu basah, lampin (kalau pakai lampin) tak pun pampers. 😊

Sy nk msuk 6 tpi barang ape2 belum beli suami tk bagi dulu brng baby tpi sy nk beli dh tpi ape boleh buat suami tk bgi

X beli apa lg..mungkin guna bju abg2 yg dulu..cuma tambah bju baru 2-3helai..bby baru mesti nk pakai bju baru kan....

Saya nak masuk 6 month☺️1 ape pun tak beli lagi,kedai banyak tutup sejak pkp nie😔tunggu la keadaan okey sikit☺️

5y trước

Sama la. Post sy ni a few months ago. Now dah 31 minggu. Belum prepare apa2 lagi. 😩

Sy pn pregnant 5 bulan lbh dh.. Brg bBy pn blm bli lg bju bju ank yng slung ad lg.. Tpi klu bli pn tak bayk dh

Biasanya 5 bulan awal husb akn sibuk beli brg keperluan utk berpantang sy dlu. Lps 6 bulan baru beli brg baby.

saya skrg 5 bulan baru beli baju,barang mandian,bedung, barut, breast pump. set pantang belum beli lg.