Vaksin Appointment ( Cancel Appointment @ Reschedule )

Hai, siapa pernah cancel appointment vaksin sbb baru tahu pregnant (bawah 14 weeks). Kalau nk reschedule tu kena cancel appointment dulu ke ? p/s : tak sempat nk update details pregnant ke tak.. 🤦🏻‍♀️ #vaccine ##pleasehelp #advicepls

Vaksin Appointment ( Cancel Appointment @ Reschedule )
3 Các câu trả lời

Klau dah update kita pregnant kat MySejahtera lps tu dpt date vaccine Tp dah 13 weeks lebih Takpe ke amik vaccine ?

3y trước

Saya x pasti la . kena minta nasihat doktor.. boleh tak ambil vaksin untuk usia kandungan awk.. seeloknya genap 14 minggu - 33 minggu..