Bergaduh dengan suami

Hai siapa kat sini selalu bergaduh dengan suami hal remeh remeh? Saya penat lah asyik asyik suami nak bertekak dengan saya pasal tanggungjawab isteri dok cakap batin batin batin. Padahal dia punya tanggungjawab pun kadang Kita yang bertolak ansur dok tolong tambah duit kita, pakai duit Kita. Dah lah Kita ni mengandung anak dia da nak beranak pun dok nak bertekak dengan Kita Hari Hari. Kita ni balik kerja pun penat penat malam malam, sakit dada pun still dok masak untuk dia. Da trimester 3 Hari Hari dok masak. Tak pernah nak fikir Kita ni sakit ke apa ke. Stress lah macamana la eh nak selesaikan masalah ni

2 Các câu trả lời

kalau dh dia mention pasal tanggungjawab bagai tu.. awak balas la balik. biar dia pikir apa pulak tanggungjawab dia . cuba takpayah bagi duit kt dia. takpayah masak kt dia. kalau dia tnya balas la tu bukan tanggungjawab sy nk kena buat smua tu. tu kalau sy laa. sy pernah buat mcm tu takbagi duit. mmg kesian dekat suami tapi sy betul2 keraskan hati msa tu. pastu baru dia sedar dia takboleh hidup kalau takde bini dia

Adoila, dia pulak ada hormone mngandung ea