demam on 39 weeks

hai siapa ada pengalaman mengandung 39 weeks tapi demam. ? saya start dengan batuk kering, rujuk klinik sewasta, dr cek darah takut ada jngkitan kuman tapi alhmadulillah okay. dr bgi a few ubt trmsuk antibiotik dan psan klau antiobiotik tu hbs still xreda kna rjuk hospital. hrini hari ke empat (demam+batuk+selsema+hilang deria rasa). esok nak kena ke hospital. cuma nak tnya ada yg pengalaman mcm ni tak ?

1 Trả lời

Ada check influenza x?. Saya kene virus influenza. Alhamdulillah sekrang dah sihat lepas dpt makan ubat doktor bgi