Batuk teruk, demam, 33 weeks

Hai mommy semua, sy dah masuk 33 weeks tiba2 demam & batuk teruk… dah buat 2x covid test negative, influenza or denggi belum buat test lagi…tapi haritu dah pergi hospital masuk air sbb suhu tinggi sangat takut effect baby…lepas keluar hospital doc just suruh makan paracetamol jee klau still lagi demam tapi dah 2 hari still sama demam…mkn ubat ok kejap then panas lagi, batuk pon still berkahak lagi…nak tnya perlu ke sy pergi hospital lagi sekali? Or ada tips tak utk hilangkn batuk kahak & demam ni? #advicepls #firstbaby

2 Các câu trả lời

banyak kan minum air, makan buah yg tinggi vit c sis.. sy hri tu pun demam.. dalam 4 hari gak demam eventho makan paracetamol. lepas makan ubat mmg bwk tdo je. moga dipermudahkan urusan serta kesihatan yg sejahtera utk sis. amin ya Rabb.

mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin