Sarang Burung Walid brand apa OK?

Hai.. siapa ada amalkan sarang burung walid masa hamil? Dari Kandungan berapa bulan boleh amalkan ye?? dan Jenis Brand ape yang okey?? Terima kasih❤️

6 Các câu trả lời

Sy ada amlkn bFF Birdnest mse preggy 8bln keatas baby bru je kuar 8 hari. Baby kuar kulit mmg cantik tapi tetap ada jaundis. So yg org kata baby xkena kuning tu xleh pakai sgt la. Tp sy amlkn birdnest mse preggy bkn sebab nk elak kuning pn. Sy aml sebab hb naik mse preggy. Cume dptla kesN kt baby kulit dia putih mulus.

5y trước

Bff birdnest ☝🏻 sb xde Collegen

Dr kata xbagus sebab kesannya bukan masa mengandung tapi takut lepas baby lahir nnt macam2 .. lgpun ada bhn pengawet dan perisa tambahan..saya sblm prgnt minum jga konon utk kolagen tp lps da prgnt stop trus ikut je nasihat doctor..

Makan ubat klinik sebenarnya dah cukup. Tapi kalu nak amalkan juga boleh refer doktor.

Rasanya xperlu la sis..cukup mkn pil klinik dan mkn mknan berkhasiat utk baby je..sayang kalau mengandung tp tak jaga betul2..