makan tiram fresh

Hai semua,sy nk tny?bolehkah ibu mengandung makan tiram fresh sbb teringin sgt nk rasa?ada apa2 effect x kat baby,kndungan sy bru 23minggu Boleh bantu sy?tq

2 Các câu trả lời

Sebolehnya makanlah makanan yg dimasak Puan. Makanan laut mentah yg ada di Sushi pun tak boleh makan apetah lagi Tiram. Ini pendapat saya. Tahan sikit ya Puan..

Kalau mentah tak digalakkan sbb ada kuman samonela Kalau teringin sgt2 rsa boleh ambil sikit je Jgn bnyk