Mengidam tiram

Hi, Assalammualaikum … nak tnye ibu2 kat sini .. ade tak yg pernah makan tiram mentah di awal kandungan ?… boleh tak kite makan tiram? Sy teringin sgt nk makan tiram mentah … #pleasehelp

1 Trả lời

Sepatutnya tak boleh sbb takut salmonella. Time preggy kita tak digalakkan makan yg mentah2. Bahaya utk baby sebenarnya. Tapi kalau betul2 teringin, makan satu pun okay dah kot 😅

3y trước

Huhuhu kalau boleh elakkan. Tapi kalau dah teringin sangat, satu je laa ye 😅