Air Gula, tumpang KK

Hai, semua. Sy nak tanye. Esok sy ade minum air gula. Cuma sy di luar kawasan. Boleh ke sy minum di KK selain yg sy check up . Jika ade momies yg ade pengalaman boleh sharekan.

1 Trả lời

kena call kk yg awk selalu checkup tu. bagi tau awk luar kwsn. kalau nak tumpang kk lain rasa mcm x sempat sbb awk kena ada surat dri kk yg biasa awk pg utk bwk sekali.

1y trước

i see..baik sis.. esok sy try call dulu.. terima kasih sis untuk info