pemegang borang taraf dan pemastautin sementara

Hai semua...sy nak tanya bagi semua ibu2 yg dh berpengalaman bersalin di hospital kerajaan.. Kira2 berapa kena bayar deposit dan bayaran lepas bersalin bagi pemegang bukan warganegara ek?? Betul ke sampai 4k-7k?? #Anakpertama

1 Trả lời

Deposit 2ribu . Saya msuk hosp pkul 5petang . Esoknya kul 3ptang saya dah keluar hospital . Pastu kena tambah lagi bayar 1800 . 😣 so total bayar 3800 . Prepare la duit around 5k . Saya bersalin normal tp dgn bntuan vakum la . Klu brsalin czer tu blum tau lg. So prepare je la duit lebh skit . Saya pemegang taraf suami pulk pemastautin smentara .

4y trước

iya sis .. wlupun ada surat nikah klu barang tak bgus kena deposit tnggi . tp klu salah seorang warganegara tak perlu