Ubat Masa Pregy

Hai semua..sis kini tgh pregy anak ke 2 dh msk 22weeks dh..sis byk mkn ubat ada 4jenis ubat.. Acid folic,tambah darah,aspirin n calcium carbonarate..risau sgt kalau makan ubat byk sgt..sbb sis dlu msa 1st pregy kna elclamsia..

2 Các câu trả lời

Tanya doctor ubat mana yg boleh dimakan, ubat mana yg kena stop. Dalam aplikasi theAsianparent ni pun ada feature "medicine" di mana sis boleh check ubat apa sis boleh makan/ tak boleh makan ketika hamil

5y trước

Doc yg kasi ubat tu sis..dhla ssh sgt nk mkn ubat ni..dlu msa pregy ank 1st sya kna sawan..itu la doc tu risau

Yg ni sis