Sperm count

Hai semua..siapa tahu macam nak meningkatkan sperm suami ye?? Sebab bila buat sperm count ,result dia mcm mngecewakan juga lah..Result 0 sperm..Kami tengah usaha nak dapatkan zuriat..tq

1 Trả lời

Zero sperm @ azoospermia ke sis? Kena jumpa doktor dapatkan rawatan. Nanti doktor akan suggest ubat yg boleh try makan. Zero sperm ni kes special sis. Memang kena ikut planning doktor.

5y trước

Haaa doc tu la.. Dr say.... MmG die bkn zero sperm.. Die byk yg abnrmal.. Yg cmtu mmg blh ubt dgn ubh pmknan n lifestyle.. Klu zero sperm ni xsure ade x.. Tp mukin doc akn bg nsihat kn... Follow je ape yg doc sruh.. Inshaallah ade rzeki smua.