Low sperm count

Siapa di sini suami ada masalah low sperm count dan boleh pregnant naturally? Boleh share ke macam mana nak increase sperm count?

8 Các câu trả lời

hmm kurang pasti. tapi try la cari supplement. kena jaga permakanan sama. kurangkan caffeine and kalau merokok kurangkan. lepas tu try banyakkan makan tiram atau belut. sebab tak silap yang tu meningkatkan kesuburan. boleh juga try beli maca root. tak pasti dia boleh tingkatkan sperm count tapi dia supplement untuk kesuburan untuk lelaki dan wanita.

Prnh dgr ada ubat yg blh bg sperm sihat n byk tp kat klinik kesuburan la.. Tu pun kna jumpa dktr utk tau keadaan suami cmna n ubat apa yg sesuai.. Tp dgr2 agk mahal jg..

5y trước

Tu la profortil memang agak pricey sikit. Huhu

Supplement brand Himalaya macam okay jugak sis. Sekarang husband tengah consume Himalaya Speman dengan Kapikachu. Setakat ni baru masuk 2 bulan consume 😁

Mcm mana nk tahu suami ada mslh low sperm count? Suami kena pergi checkup ke? Sorry sbb baru 8 bulan kahwin. Totally zero ilmu 😅

Amalkan zink masa perut kosong..seeloknya waktu subuh...membantu sperma strong & aktif..

4y trước

Para suami boleh cuba makan taugeh dan seafood..jgn merokok..cuba juga epm volume ..

Ada supplement yg boleh bantu. Jumpa doktor, nanti doktor recommend ubat apa yg sesuai.

5y trước

Dari segi pemakanan boleh google je sis. Banyak info apa yg perlu avoid dan apa yg boleh makan.

Sis cuba try vitamin ney.. alhamdulillah sgt membantu suami dan isteri..☺️☺️

2y trước

beli kat mana?

Try mkn madu penawar 6869.. InshaAllah bagus sgt..

5y trước

Tgk dkt fb.. Boleh amalkan suami isteri.. Madu ni bagus sgt.. InshaAllah.. Sy suami amalkan madu ni.. Dua2 sihat.. Lps amalkan madu ni sy mengandung selps 6thn..