#7week

normal ke perut sblm ni x selesa tetibe hilang. xde langsung rase mcm x selesa/cramp tu?

4 Các câu trả lời

Normal ja sis. Saya harini pun mcm tu smpai 3 bulan x rasa mcm preggy pon. Masuk je 4 bulan haa its happening bru nampak perut sikit and now 5 bulan nampak baby bump. Jngan fkir bnyak k. Fkir positif je. 🤗

Saya pun mcm itu mula2 perggey, skrg da 7 weeks x ada da rasa apa2 pelik pun ada 😁jgn risau mummy 😊kita doa sja ye sis minta baby Dan kita sihat2 sja🙏🙏🙏

Nnti dia dtg balik.. enjoy sementara dia menghilang hehe

5y trước

😱yeke.. 😭

Normal