perut tak nampak

hai semua..saya sekarang 22 weeks pregnant..tapi perut tak nampak macam pregnant 5 bulan lebih..ramai dah tegur sampai saya naik risau..saya checkup di swasta..so setiap kali appointment memang akan scan baby..detail scan pon dah buat..alhamdulillah baby sihat & perkembangannya normal..cuma bila ramai yang tegur perut saya tak nampak, saya jadi risau pulak..ada tak mommies yang ada pengalaman macam saya ni

33 Các câu trả lời

Normal la tu, x semua perot jnis besar.. sy pun jnis x nmpk.. 3kali bersalin pg l.room nurse tnya dtg tggu sapa bersalin?? Pdhl sndri pergi nk bersalin..