Baby dalam kandungan kecil

Hai semua...saya nak minta nasihat/pandangan. Kawan baik saya mengandung 30minggu skrg, doktor kata bayi dalam kandung dia kecil est 1.3kg . Berat dia pun xberapa naik masa mengandung ni dan anemia mengandung kalini. Boleh mommy kongsi tip ,sebab dia risau sangat sekarang ni

2 Các câu trả lời

Oo berat baby saya masa 30wk mcm tu pun 1kg je sis 😅 masa dah 40wk tu dah 3kg lebih dah hehe saya makan mcm biasa je

5y trước

Saya makan supplemen dari amway, b-complex dgn bio C plus je 😊 kdg tlupa jugak 😅

Hai dear, sy dh 28w tp baby 1.1kg jer risau jugak... baby pon x berapa active.. tgh runsing jugak memikir...😔