Jatina baby

Hai semua..nk tanya klau scan mcm ni tahu tak jatina baby#firstbaby #12Weeeks

Jatina baby
13 Các câu trả lời

tak nampak lg ni sis. 20weeks ke atas br dpt tau. sllu sy tgk dr garis perut, sblm doktor bgtau sy dah dpt agak dan alhamdulillah tekaan sy betul. dah 3 org anak, anak ke2 dan ke3 tekaan sy betul tgk dr garis garis perut dan bentuk perut

4y trước

.

paling awal boleh nampak jantina baby start dari 16 weeks, 20 weeks ke atas baru betul² clear kalau baby bagi kerjasama😊 12 weeks scan cukup untuk kita nampak degupan jantung dia .

4y trước

sama sama awak. takpe., saya pun baby first, sama sama belajar😊😊

utk jantina blh scan 16week ke ats.. mse tu dh nmpk jntina bby.. scan 2d pn blh nmpk..

tak nmpk lg ni sis.. nnti dah 20w akan nmpk.. kalau baby tak malu2 nak tnjuk kat ibu

20w keats bru bole nmpk jntina..klu rzki..wktu tu bole buat details scan dah.

Yang ni belum nampak lg sis.. Tunggu dah besar lagi baru dapat tahu..

12 weeks tu awal lagi. Selalunya scan jantina on 20 weeks

Belum lg ni,, nti nk bgs clear 20 weeks ke atas

tq semua yng komen..sy kurang tahu sbb ni baby first

4y trước

nnt dh tau updatela ye..take care sis

mayb 15th week lebih clear skit kot