Folic Acid

Hai semua.. Nak tanya la sikit berkaitan dengan folic acid ni kan, apa kegunaan folic acid ni dan macam mana cara penggunaan nya? Dah baca banyak kali tak faham lah, ada kata tak wajib ada kata kena ambil. Mohon pencerahan tq ?

2 Các câu trả lời

mmg wajib ambik sis..sbb tu kk akn bg pd stiap ibu yg mgandung..folic acid ni mbantu dlm perkembangan n tumbesaran otak n bdan bby

5y trước

most wc dear 😊

kandungan usia 9 minggu harus buka buku di KKIA sis.. utk pantauan....n minum air gula

5y trước

Ok sis, baru nak scan ni xsampai lagi 9 minggu 😁