Stretch mark

Produk berkesan untuk elak Stretch mark. Share la tips!!!

2 Các câu trả lời

sapu je losyen pelembab utk stretch mark sis.. mcm sy guna jenama palmer @ aquos cream beli dekat farmasi.. dan sis amal pakai sbelum perut membesar.. bila perut menegang dia xkn tinggalkan stretch mark n x rasa tegang bila perut besar. gatal kulit akibat kulit menegang pun kurg.. kalau sis pakai time dh muncul stretch mark tu ssh sikit la nak hilangkan.. n satu lagi kalau rasa gatal jgn garu gosok je dgn losyen.. ni tips dri mama sy yg dh bersalin 10 org anak n xda satu pun tanda stretch mark dekat perut dia.. sy pun amal yg sama alhamdulillah perut dh besar pun xda stretch mark..

sy pakai produk mekar , brand tun teja and stretch mark sy smakin pudar

3y trước

Ada gambar nya?