Mengandung anak lelaki

Hai semua..dulu-dulu siapa yg preggy anak lelaki.apa tanda-tanda mengandung anak laki.hehe..saje share share

1 Trả lời

Saya... Muka banyak giler jerawat, pakai ape pon x jalan.. Makan benda yang masam2 je..3rd trimester baru nak yg manis2, badan lemau je, kulit kusam, kat ketiak n celah2 semua jadi gelap dah sental pon memang x hilang, lepas bersalin alhamdulillah normal balik.. Skrng mngndung baby girl, in shaa Allah dah scan dah nampak, muka bersih, nk makan benda manis je.. Masam2 xlayan, badan aktif, buat kerja pon ok je, xde mual2.. Ni pengalaman sy, lain orang lain2.. 😬