Berat ibu

Hai semua..berat sy naik 4.4kg sebulan..bulan lepas 54 bulan ni 58.4..agak² kena bising x dgn nurse?kebetulan minggu dpn baru nak minum air gula..skrg 28w..mmy semua pernah x berat naik byk mcmni?

2 Các câu trả lời

Sy prnh,, kena cek tekanan darah selang shari di klinik..klau tekanan drah ok,urine ok, kki xbengkak xde msalah pon mybe selera mkn trlebih☺️

5y trước

tekanan darah sy ok..dr buka buku mmg rendah.tula,mmg selera mkn lebih ni..asyik nak mkn je.

sy pun penah..2 nk msk 3 bln 67 kg-71.4 kg..naik 4.4 kg...

5y trước

risau pulak sy..tq