susah nak tidur

hai semua.. sy skrg 20w++ nk tanya laaa ade x sape2 yg ad msalah tidur atau senang terjaga n susah nk tido balik? normal ke? skrg sy tgh mengalaminya... kadang2 terjaga jam 2 3 pagi lepastu susah nak tido balik..

9 Các câu trả lời

normal tu.. klu blh tdo pun cuma tido2 ayam...blum campur krem kaki lah, skit blkg lah, time tu jgk nak sesak nafas

normal . masuk trimester 3 lgi ssh tido .. stiap mlm jd burung hantu . penat mcm mne pum mata tak leh lelap ..

saye pun macam tu sekarang 25 week dah rase sesak nak nafas tidur pun kejap2 bngun nak kencing

sama sya pun 1 st tak de apa apa bila msk ke bulan 4-5 memang dh start susah nak tido ...

Biasa je tu sis.saya dr 1st trimester smpai 3rd pn selalu terjaga & susah nk tidur😂

Sy tgh pregnant 21week, klu mlm sy ssh nk tido, kdg 3 subuh baru dapat tido hehe

Sama laa. Senang terjaga lpastu susah tido.. dah nak masuk 20weeks

sama la saya pun susah tido malam. kadang2 kena paksa pejam mata.

normal kot