Klu mcm ni kenapa ye

Hai semua sy nk tya ade x pernah jd mcm ni.. Bila buat upt jd mcm ni?? Sy dh lewat mai bulan 3 hari?? Kepala sakit, pagi2 rasa nk muntah, pinggang sakit

Klu  mcm  ni  kenapa  ye
5 Các câu trả lời

mcm sy period tak teratur bile check upt mesti jadi mcm ney... ingat pregnant bile period lambat... tapi bile lama² sy pon dah x amik pusing bile period lambat dtang... sy akan check bile period lambat sampai dekat 2 buln

actually sy pn mcm sis. period xdtg 3 blan time kawin. lepastu x teratur. kdg2 mengharap preggy😌 selepas 1 tahun bru preggy. tu pn sy xtau disebabkn period xpernah teratur

Kena test seminggu lepas period atau 2minggu. Sy pun dah lewat period 7hri baru naik 2line tapi masih samar2

kadang tu perasaan n hormon kita je jadi gitu..tapi kalau ada rezeki insyaallah 🤗

Cuba upt lg seminggu . Kalau period x datang selama 14-17 hari