check upt negative

hai semua sy nk tnya last period sy 17/3 tpi sampai sekrg masih blm dtg lg cuma 3-4/5 ada keluar darah sy ingt period tp 2 hr je tu pun xbnyk. test upt negative. ada sape2 pernah alami? #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund

6 Các câu trả lời

Saya pernah Alami Ni, bukan Cuba nk bagi Harapan tapi Cuba try lagi upt dlm beberapa Hari lagi atau seminggu. Saya dulu pun MCM Ni, period sikit je tu pon dlm sehari dua MCM tu, test upt negatif. lps beberapa Hari test LG sekali nampak double line, tp samar2.

period minimin sehari semalam, jadi kalau sampai 2 hari, walaupun bukan kebiasaan sis, tapi pada waktu yg patutnya sis period, tetap kira period. period memang boleh berubah2 ikut hormon kita, takkan sama sepanjang hayat sampai tua.

2mo trước

ok awak walaupun mcm soptting ke?

Kalau upt negative tu period tu. Hormones imbalance thats why period jadi camtu. Saya pernah g clinic tanya, doctor kata kalau upt negative jgn overthink 😤 Sentap betul dgr ayat doctor tu

2mo trước

awak ada mkn ubat pape tak utk bg period kluar mcm biasa?

Mungkin juga 2 hari tu period cuma hormone terganggu. Sbb klu btl pregnant, upt should be masih boleh detect hcg lg. boleh check dgn doctor

2mo trước

ok awak. sy pun rs mcm tu

Try cek lg 3 hari. Sy dlu mula upt negetif 1/5. Cek 5/5 alhamdullilah positif..

2mo trước

ok awak😍