Period pain

hai semua .sy nak tanya ... tarikh period sy selalu dtg pada 11-14hb.. sy da sengugut 2 hari .. tp period xdtg2.. perut rasa cramp memanjang..n keputihan yh terlampau... tp td ..sy keluar cecair bwarna coklat gelap n cair dr faraj ... adakah itu period atau keputihan ye ?? n skrg kerap sgt rase sakit bawah pusat..#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

macam saya nak rawat keputihan minum air bancuhan jintan+kulit kayu manis+madu..rasa cam teh ja. tapi lepas buat cam tu mmg keluar banyak keputihan then esok tu okay dh