Sakit pinggang dan perut

Hai semua, sy belum terlambat haid, hari ini hari ke 25, biasa kitaran 27 dan hari ke 28 akan haid. Arini saya terasa sakit pinggang dan perut terasa sakit seperti senggugut. Tanda hamil atau x ya? Saya dah buat test petang td tp negatif. Mungkin sbb saya buat petang. Ada x yg sama macam saya? Sbb hamil atau nak dtg haid?

1 Trả lời

Nnti kalau period delay seminggu dua, check upt ye. Sebelum2 ni kalau nak period takde sakit2 pinggang atau senggugut?