Kerap mengeras

Hai semua. Skrg saya 36w6d. Malam ni kerap mengeras pula. Takde tanda2 lain . Just mengeras dan kadang ari2 sakit light2 mcm tu. Perlu ke hospital? Sbb pengalaman kawan dia mengeras pegi hospital , nurse suruh balik sbb takde tanda lain 😢 Atau kerap mengeras sebab kita penat? Harini saya byk buat keje rumah.

Kerap mengeras
4 Các câu trả lời

kalau balik contraction TDK berhenti mesti p hsptl jgk..apa lagi KLU sakit Balik DTG

8mo trước

ya. doktor cakap kalau contraction sakit tak tahan atau tanda bersalin lain, datang balik hospital.