Ibu muda keliru

Hai semua.. saya pernah keguguran 3 kali. Bulan 6 tahun 2019, bulan 9 tahun 2019, bulan 4 tahun 2020.. alhamdulillah tahun ni sy pregnant.. ikutkan dah 6week 3days.. masa bulan 5 tahun lps, doktor ada pesan suruh pegi hospital kalau dah tahu preg untuk cucuk kuatkan kandungan.. soalan sy, ada tak ibu2 yg ada history mcm saya.. apa perlu sy buat? Sbb saya takut nak bergerak banyak.. jadi pening what should i do first..please mommy2 help me..#firstbaby

1 Trả lời

Klau ad sjarah gugur lbih baik jumpa doc utk cucuk ubat kuatkn rahim sbb awl lg tu.. Bby blum kuat..

4y trước

okay sis