Due date sebenar

Hai semua, saya nk tnya. Due date cycle/buku pink saya 25/6.Tp Dr ada cakap bby besar n saya ada tgok dkt scan tu EDD 15/6, tinggi rahim saya pn 38cm/38minggu, minggu sebnar saya 36minggu. Tp skrg rasa mcm xsbar sgt nk jmpa bby.. sakit2 celah kangkang tu dh ada. Kerap membuang . Ada tak yg sama dgn saya? Kita nk ikut due yg mana ya, nnt 7/6 bru jmpa Pakar untuk kes bby besar.

2 Các câu trả lời

ikut edd awal tuh, tapi tuh jangkaan saja, kira 37w++ tuh mmg da bole bersalin da.

sy pn bby bsr...2.8k...br37w1

1y trước

2 dkor kata ank bsr dh...rsa mc tkt pn ada