Normal ke mengantuk?

Hai semua, saya nak tanya, semenjak pregnant ni lepas makan je mesti saya mengantuk dan penat. Makan tak banyak pon, tapi setiap kali lepas makan je saya jadi penat dan mengantuk, tahap xleh bincang punya ngantuk, nak minum kopi, nnt saya jadi loya, hb pon drop. Saya taktau lagi nk solve camna. Kerja banyak nak buat asyik tertangguh je.

2 Các câu trả lời

Sama sis...sy lpas mkn je ngantuk n pnat. Member kta tido n rehat je...biasa la badan ibu ngandung mdah pnat.

Sy igtkn sy sorang je mcmni hihi