upt positif bertukar negatif

hai semua.. saya nak tanya.. saya dah ada anak seorang berusia 8bulan lebih.. susu campur.. bf dan formula.. saya ada cek upt tiga hari berturut-turun dan upt menunjukkan positif tetapi masih samar.. selepas hari keempat dan kelima upt menunjukkan keputusan negatif.. saya ingin bertanya perlukah saya merujuk kepada doktor untuk buat pemeriksaan..?? pada masa yang sama saya sendiri tidak pasti adakah saya mengalami datang haid atau pendarahan vagina.. selepas bersalin saya tidak ada keluar darah period sampai ke hari ini darah yang keluar cuma tompok2 kecil bewarna coklat (5titik macam tu) dan darah tu tak keluar macam darah period.. kejap ada.. kejap tak ada.. kadang2 tak da dekat pad tapi keluar ikut air kencing tapi amat sikit.. seakan-akan serpihan isi.. mohon pencerahan..

1 Trả lời

SEbaiknya terus ke klinik atau hospital sis utk pengesahan.. Setiap orang x sama badan.. Maybe sis Pregnant.. Maybe x.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis ye.. 😊