Campur susu formula

Hai ibu2 sekalian. Sya nak tanya, sblm ni baby saya bf full. Now nak cmpur formula(DUPRO). Adakah dupro bgus utk baby berusia 3 bln lebih? Atau ada formula lg yg baik slain tu🥹. Sya risau jika baby ada apapa. Sy nak cmpur formula sbb air susu tidak bnyk lg so baby sy tak puas🥲🥲 #bantujawab #First_Baby

9 Các câu trả lời

𝙾𝚔 𝚓𝚞𝚐𝚊𝚔 𝚝𝚞 𝚜𝚒𝚜...𝚊𝚗𝚊𝚔 𝚜𝚢𝚊 𝚜𝚝𝚊𝚛𝚝 𝚞𝚖𝚞𝚛 𝟷 𝚋𝚞𝚕𝚗 𝚝𝚊𝚔 𝚊𝚍𝚊 𝚖𝚊𝚜𝚕𝚑 𝚙𝚞𝚗 𝚍𝚐𝚗 𝚜𝚞𝚜𝚞 𝚍𝚞𝚙𝚛𝚘 𝚝𝚞..𝚓𝚊𝚗𝚓𝚒 𝚜𝚒𝚜 𝚒𝚔𝚞𝚝 𝚜𝚞𝚔𝚊𝚝𝚊𝚗 𝚢𝚊𝚗𝚐 𝚋𝚎𝚝𝚞𝚕

Susu fm ni bukan sbb brand atau harga. Mommy kena cuba je dulu, mcm anak saya mula dgn S26 tapi tak serasi sbb berak keras sangat, susah dia meneran sampai menangis. Pastu tukar frisolac, baby serasi elok, tapi sbb nak kurangkan kos cuba Dupro. Baby serasi juga alhamdulillah. Mommy beli pek kecik dulu utk cuba ya.

try n error. bby sy dlu blm sbuln dh mnum formula dupro jgk. klo njis dia ok dia pn x meragam x kmbung, truskn. klo ad msalh mcm ruam, kahak, muntahh mnyembur, njis trlalu cair@trlalu keras sila tukar susu lain smpai lh jumpa susu yg buat dia xda mslh mcm diats ni. 😃

sᴜsᴜ ɴɪ ᴋᴇɴᴀ ᴛʀʏ & ᴇʀʀᴏʀ sɪs.. ᴛɴɢᴏᴋ ʙᴀʙʏ ᴀᴅ sᴇᴍʙᴇʟɪᴛ ᴏʀ x.. ʙᴀʙʏ ᴍᴜɴᴛᴀʜ ᴏʀ ᴍᴀsᴜᴋ ᴀɴɢɪɴ.. sᴏ ᴋᴇɴᴀ ᴄᴀʀɪ sᴜsᴜ ʏɢ sᴇsᴜᴀɪ

Saya first bf juga tapi air susu tak byk.memang awal juga baby stop bf ermm..Now baby full fm baby minum susu dutch baby .Sis try dululah mana ok utk baby sis.

try dlu.. ape2 brand pun xde masalah yg pentg ssuai dgn anak.. anak xde msalah sembelit,cirit birit, ekzema..

cuba dlu. lain bby lain reaksi. as long as bby tak meragam, tak sembelit, tak naik ruam..fm tu ok utk bby

kena try puan. terbaik utk A maybe 'racun' utk B. so kena try. baca ingredients elok2

Enfalac Baby dan S26 Gold. Beli pek kecil utk cuba.