Kencing kotor

Hai semua saya nak tanya adakah sini terkena kencing kotor masa pregnant 35 week 5 day nie..adakah di bagi bersalin awal...

2 Các câu trả lời

Hai. Pernah kena kencing kotor. Doc akan cakap sebab infection pada saluran kencing. Doc takda pula suggest bersalin awal. Dia akan bagi ubat selalu nya

biasenya kalau kene kencing kotor doktor suruh minum air masak byk, n bila dah buat test kalau jangkitan tu teruk doktor akn suh kte on antibiotik