Kencing kotor

Adakah kencing kotor boleh terjadi dekat orang yang masih belum mengandung ? Selepas berkahwin sudah kencing kotor hampir 3 kali.ada tips untuk elakkan kencing kotor ni ? .#pleasehelp #seriusnanya

15 Các câu trả lời

sakit wehh kencing kotor ni, pernah kena sekali.. esoknya baby gugur sendiri 😢 (dahlah tak tahu time tu pregnant 😭😭 esok paginya, jatuh ketulan & kantung 😢😭😭) tak kesah laa mengandung @ tak mengandung pun, sesapa je boleh kenaa ~ kena jaga kebersihan miss V, selepas bersama kena basuh, kena minum air putih bebyk..

Budak2 pn akan kena dengan kencing kotor ni, bukan ibu mngandung je. Awk kena rajin minum air masak secukupnya, selepas bersama dgn suami jgn terus tdr. Klu awk sdg ttc skg, tnggu bbrpa mnit slps awk brsama dgn suami tu baru awk cuci alat sulit awk dgn air sebersih2nya. jangan tdr tanpa mencuci ni faktor utama berlakunya kencing kotor.

Lepas bersama dengan suami , tunggu beberapa minit , then pergi toilet kencing , cuci bersih bersih dengan air bersih . Lepas tu minum air masak segelas baru tidur . Air masak pun wajib kena minum sehari dalam 2L-3L . Kalau nak minum air barli satu kali sehari pun boleh . Tapi jangan letak gula . ☺️

saya dulu masa awal kawin pon jadi juga . tips dia lepas bersama kalau awak merancang nak pregnant biar dlm 15 minit je, lpastu cuci semua . jangan biar . nnti jadi jangkitan kuman . air kosong kena cukup

Sama mcm sye dulu mase baru kawin, tp sye ade vaginismus.. walaupon dh cuci bersih2, sbb bhg private part sgt2 la sensitif. Lepas bersalin czer, masuk CBD sekejap pon dh kene kencing kotor 🥹 sakit…

sebelum dan slepas bersama kena kencing dlu and bila kita kencing bhagian dubur pun kena ikut cuci jg sbb dkt sna area lembap ini doc sndri sarankan and minum air byk supaya kencing kita bersih

sy hadir ibu mgandung kncing Kotor ,sy minum air putih bnyk2,lps tu sy minum air bali 1 botol 1 Hari sblum jumpa dctr atau nurse sis 🤭Alhamdulillah bkesan Dan cntik kncing nyaa ...

bykkan mnum air ..bahaya kencing kotor ni mase pregnant ...lagi2 lepas bersalin...sy pernah jadi sampai teruk kena jgkitan kuman ...azab rasa dia😵‍💫😣

Tips die banyakkan minum air kosong.. air kosong ni bukan saja elakkan dari kencing kotor.. urine pon tak berbau hancing.

Saya dulu pun kencing kotor , nurse suruh saya minum air barli suam . Alhamdulillah dah okeyy