Nak Tanye Je

Hai semua. Saya dh kawin setahun lbh. As usual lh, typical married mesti everytime berdoa nk dot zuriat. Tp sy percaya percaturan allah tu sebaik2nye. Cuma sy nak tanya pendapat , sharing ke psl mcm mana nk planning for having baby. And btw skrg sy delay period. Taknak pikir sgt pun sbb nye taknak frust kan. Normally 14 days late bru okay kan nk check? And sy nak tanya on last 3-4 days sy ada kluar mcm darah skli dgn keputihan. Sy punya peruod supposed 9n 8/5 hritu. Nk kata problem rahim ke apa last month sy check alhamdulillah sgt2 takde mslh fibroid ke cyst ke. Tp sikit sgt lh setompok kecik je. Any words? ?

1 Trả lời

Hi Puan. Diharap puan dalam keadaan sihat sentiasa hendaknya. Amin. Untuk conceive dengan lebih mudah, puan kena pastikan yang badan puan dan pasangan tidak letih, tidak stress dan tidak menerima sebarang pressure ya. Selain daripada consume acid folic mengikut saranan doktor juga 😊