Perlukah ke Hospital

Hai semua, saya dah 39w+ ... beberapa hari ni saya ada turun lendir tpi x bcmpur darah. Hari ni sy mngalami sakit perut sehinggalah ke bahagian pinggang.. bahagian pinggang saya sakit mencucuk-cucuk, tpi saya masih boleh tahan .. situasi ni jdi lebih 5x sejam, sakit tu x ambik masa lama tetapi kerap. #firstimebeingmother #ingintahu

1 Trả lời

Hai mommy. Boleh pergi ke hospital segera. Kalau mommy masih alami sakit² dan keluar spotting.

2y trước

Alhamdulillah. Moga dipermudah bersalin ya