counting my days

Hai semua.. Saya dah 38weeks 4days.. Mohon doakan agar saya d permudahkan bersalin yaa.. ?

35 Các câu trả lời

Terima kasih semua atas doanya.. Sy doakan utk mommy² yg tgh prgnnt,tgh tggu due date,ataupn tgh usaha nk dptkn baby.. Smoga kita smua d permudahkan urusan oleh Allah swt 😚🥰.. Aamiin ya rabbal alamin...

Amiin2 ya rabbal alamin..smoga sist dan baby selamat..smoga dprmudahkan urusan sblum,semasa dan slpas brsalin..😊

Moga dipermudahkan Allah. Perbanyakkan zikir nabi yunus, solat hajat terakhir utk engagement baby, istighfar.

Semoga dipermudahkan serta diselamatkan ibu & bayi nanti. Aaamiinnn3 yaa rabbal alaminn. ☺

Aminn.. Doakan sya juga ya.. Sya sdh 39w5d tpii msih blum ada langsung tanda² brslin..

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan diberi bayi yang comel ,pandai,

Semoga Allah memudahkan sehabis mudah utk sis dlm melahirkan bby ❤ Aminn

InsyaAllah, moga dipermudahkan urusan awak. Kite pulak yang seriau Ni😁

Sama la..sy 38w5d..due 2jan..xde tanda² lg nampak gaya nye🤭

ѕeмoga dι perмυdaнĸan υrυѕan мoммy ngn вaвy ya