Buka buku pink

Hai semua. Saya bru test upt positif kiraan bru 5w. I pernah gugur bulan 5 hritu. Mcm mna ya proses buka buku pink? Hritu tksmpat buka buku dh gugur dulu. Ada yg ckp klau ada sejarah gugur kna buka buku awal betul ke? #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sama je mcm org lain, 8w to 12w. sbb 5w still janin terlalu kecil atau baru nak menjadi, hanya ada kantung kosong. dorg akan bgi bukak buku pink bila dah complete janin + heartbeat.

Saya ada sejarah gugur. Pastu pregnant balik nurse yg tetapkan bila buka buku pink… tp saya pg scan swasta dlu dah nmpak kantung baru call kk book appointment. Masatu 9w buka buku

11mo trước

ahha itu laa saya pernah dengar mcm ni jgk. tkboleh suka suka mcm org tkpernah gugur. sbb kita lebih risiko