normal ke period xteratur slps bersalin?

hai semua. normal ke lpas brsalin period xteratur & xperiod sebulan? pdahal sblum ni ok je. sy xde ambk apa2 perancang. bby dh 7m, sblum ni elok je period ,sejak bln lpas period xteratur. normal ke tu? #firstmom #seriusnanya #ingintahu

5 Các câu trả lời

period sy masih teratur lepas brsalin sama mcm sbelum brsalin. mungkin hormon kot sis. bdn lain2.. kalau sis risau boleh jumpa doctor..

normal sis..lebih² lagi kalau fully bf..mcm sya..anak pertma 9bulqn bru period..ank ke2 pulak sethun bru period..

2y trước

sy lps brsalin terus dtg teratur cm biasa.start bln lps dtg 3 hri lewat & sikit2. bln ni blm dtg dh lewat 10 hri

Hi, normal Puan. Kalau Puan risau, boleh pergi klinik ya.

normal