pregnt 2bln .

hai semua . nk tnye ..sy mlm2 sblm tido mesti rs nk mkn meggi yg segera tu .nk kata ngidam aish tktahu la . sbb sy hntu meggi dlu sblm kawin ? tapi lps kawin stop makan dah . kini pregnt sy mula rs terliur sgt smpai xblh tido . dlm 1w 1x mkn . .. perut mulut rs menitis je ii liur .. adoi mcm mne ni?

2 Các câu trả lời

kalau ikot kn, memang x boleh.. msg sgt tinggi.. cuba masak 1.. rasa sikit, esok sambung.. jgn skali hadap abis kn.. 😅

Tak boleh makan selalu . Untuk awak pun maggie tu tak sihat bukan untuk baby je