bila nk buka sarung tangan

Hai semua nk tnya baby dh boleh buka sarung tangan berape bulan ye?

14 Các câu trả lời

Anak sye seminggu lepas bersalin dh tk pakai sarung tangan.. Tpy kne rajin potong kuku anak

Sebulan pun ok dah. Bg baby explore jari2 comel dia tu. Mittens xperlu lama2 pun pakai

Standard sebulan. Klu awal pun ok. Tp pastikan kuku baby sentiasa pendek.

Selalu abeh pantang..tp pastikn kuku dptng tdk abdmh muka..mcm ank sy he2

Anak sy sebulan je pakai sarung tangan.. Lepas sebulan xpakai kan terus

Biasanya bayi usianya 1 bulan. Mesti comel jarinya!

Sebulan. Pastikn kukunya pendek sntiasa.

Abis pantang or usia baby sebulan

Sebulan puan.

abis pantang